Misiunea cursului „Cum să-ți alegi specialitatea într-un mod informat”

DOCENDO este o platformă de cursuri online cu ateliere live.

În continuare, te invităm să citești despre misiunea și povestea noastră.

În spatele DOCENDO se află aceeași echipa care se ocupă activ de Grile-Rezidentiat.ro, acesta fiind un alt proiect pe care ne dorim să îl dezvoltăm pe multiple direcții în viitor.

Vei afla imediat de ce am ales să creăm un brand nou.

Am început cu un curs dedicat comunității noastre, tocmai pentru că știm cât de dificilă este alegerea specialității. Știm cât de frustrant este să te gândești la acele momente critice din fața comisiei - când nu știi ce ramură să alegi în propria ta carieră medicală.

Mult prea mulți studenți, absolvenți sau chiar medici care susțin rezi pentru a-și schimba specialitatea se află în situația aceasta.

Nimeni nu ne învață cum să abordăm subiectul.

Nu ne învață nimeni despre autocunoaștere, vocație, opțiunile pe care le avem (într-un mod structurat) și nu ni se indică un proces clar, coerent, în măsură să ne ghideze într-un domeniu atât de important precum cariera.

De aceea am creat cursul acesta, primul pe DOCENDO.

Pentru că ne dorim medici mai pasionați de specialitatea lor, ne dorim o Românie cu mai mult zâmbet și cu mai multă performanță.

Pentru că nu ai cum să dai tot ce ai mai bun dacă nu alegi în funcție de personalitatea ta, de nevoile tale, de abilitățile tale și de talentele tale. Nu ai cum să devii vârf într-un domeniu pe care îl alegi doar în funcție de factori evazivi precum spor, salariu sau posibilitatea de a lucra în privat.

În realitate, există mult mai multe variabile în ecuație.

Dacă nu te informezi în legătură cu acest subiect, riști să iei decizia greșită și să dai rezi din nou, pentru o opțiune mai bună. Și pierzi ani. Sau riști să rămâi nefericit și neperformant într-un domeniu care nu te atrage.

Riști să nu îți maximizezi potențialul.

Din acest motiv am creat Docendo.

Din acest motiv nu am lansat cursul sub tutela Grile-Rezidentiat.ro.

Pentru că domeniul medical nu este singurul care are nevoie de îmbunătățiri. Iar noi suntem atât de nebuni încât credem că putem pune umărul la o Românie mai bună. Prin experiența noastră, prin munca noastră și cu timpul nostru.

Da, credem sincer fundația societății, domeniul care dictează calitatea lumii în care trăim, este educația.

Credem cu tărie că sistemul educațional de stat are extrem de multe lacune, într-o societate care evoluează cu o viteză uluitoare datorită tehnologiei. De aceea, accesul la experți și la profesioniști pasionați de educație este vital într-o astfel de lume. Este esențial pentru că nu-i altă cale decât să continui să devii mai bun. În fiecare zi, în fiecare minut, în fiecare secundă.

Altfel spus, dacă nu evoluezi, involuezi.

Niciodată nu stagnezi.

Accesul la mentori capabili și la informație de substanță reprezintă două dintre cele mai puternice avantaje competitive pe care le poți avea într-o lume în care ești nevoitextragi calitatea dintr-un ocean de zgomot.

Iar noi suntem aici, în edițiile limitate ale primului curs despre Cum să-ți alegi specialitatea într-un mod informat, să îți fim alături în obiectivul tău de a-ți alege cu claritate direcția în cariera medicală.

Îți mulțumim că ești aici,

Echipa DOCENDO și Grile-Rezidentiat.ro

Docendo educă online prin profesioniști desăvârșiți în domeniile lor.

DOCENDO DTM SOLUTIONS SRL

CUI: 42013693

Reg. Com.: J16/3111/2019

Formular contact

Mail: hello@marsilian.com

Telefon: 0771 689 683 / 0770 669 493

Program suport telefonic: Luni-Vineri, orele 10-17

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram